Særligt om corona

Kære pårørende til borgere, som benytter hjemme- og sygeplejen

Ældreområdet er særligt påvirket af den nuværende situation med coronavirus. Vi skal gøre alt, hvad vi kan for at beskytte vores borgere og begrænse smitten. Det gør vi også.

Vi følger vejledningerne fra de centrale myndighederne, men ved også, at hjemmeplejen og sygeplejen i den kommende tid kommer under pres. Vi kommer til at prioritere de akutte og vigtigste opgaver hos borgerne, og det vil altid ske efter en konkret vurdering. Det betyder også, at vi får brug for hjælp.

Hvis du kan hjælpe i forhold til fx at sørge for mad eller medicin til din pårørende, hører vi meget gerne fra dig. Du skal kontakte hjemmeplejen og kan finde kontakt information her: https://roskilde.dk/hjemmeplejen.  

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med corona, kan du orientere dig på www.coronasmitte.dk. Hvis du ikke finder svar her, kan du kontakte www.roskilde.dk/corona.

Du kan altid ringe til hjemmeplejen, hvis du har spørgsmål, men vi har travlt i disse dage, så du må have tålmodighed med os. Tak for din forståelse i en svær situation.